Winkel surveillance

Verklein de kans op winkeldiefstal en vergroot het veiligheidsgevoel van uw medewerkers en uw klanten.

Onze duidelijk herkenbare winkelsurveillant let op winkeldiefstal, ordeverstoringen en vernielingen. In geval van onregelmatigheden of calamiteiten kan hij direct handelend optreden. Onze ervaren winkelbeveiligers hebben een vriendelijke en behulpzame werkhouding. Zo dragen we bij aan een prettige en veilige winkelomgeving.

 

De maatschappij wordt steeds groter, de economie trekt weer aan en dat betekent meer winkelend publiek. Helaas is het dan ook zo dat er altijd mensen zijn die het voorzien hebben op uw producten of op bezittingen van uw klanten.

Wij kunnen u begeleiden om zowel uw klanten als uw personeel veilig te laten winkelen en werken. Door surveillances op strategische plekken en de aanwezigheid van geüniformeerde beveiligers zullen potentiële mensen met kwaad in de zin uw winkel niet snel uitkiezen als mogelijk doelwit.

Onze medewerkers werken professioneel en zijn in het bezit van een geldig diploma om te werken als beveiliger. Tevens zijn ze gespecialiseerd in het analyseren van gedrag om bepaalde situaties te voorkomen zonder dat zowel het personeel als het winkelend publiek hier last van heeft.

 

Onze surveillanten kunnen daardoor ook als gastheer of -dame optreden. Zij verliezen hun hoofdtaak echter nooit uit het oog: het zorgen voor een prettige en veilige winkelomgeving. 

 

Postadres:

Croesinckplein 99

2722 ED Zoetermeer

 

Mobiel:

+316509.29.531