Persoonsbeveiliging

Wanneer u zich in een situatie begeeft waarbij sprake is van verhoogd risico, hoge gevoeligheid of een diplomatiek karakter kan persoonsbeveiliging voor u de oplossing zijn. Neemt u gerust contact op met M&W Holland Security voor een vrijblijvend advies.

De persoonsbeveiligers van M&W Holland Security zijn getraind en gescreend door politie en justitie. Ze zijn getraind om situaties te analyseren en snel te reageren op dreigingen. Onze persoonsbeveiligers zijn discreet en hebben een geheim-houdingsplicht t.o.v. opdrachtgevers.

 

Bij close protection wordt u op nabije afstand beschermd door één of meerdere persoonsbeveiligers. Zij kunnen u vergezellen bij en onderweg naar afspraken. Hierbij stellen zij zich in de door u gewenste mate onopvallend op. 

Wanneer u zich op korte termijn onder begeleiding van persoonsbeveiliging naar een bepaalde locatie zal begeven, voeren onze beveiligers preventieve observatie en een voorverkenning uit. Zo analyseren zij eventuele risico’s op de route, tussenstops en de eindbestemming. Ook checken ze of er in uw agenda bepaalde gedragspatronen te herkennen zijn die een gevaar kunnen opleveren. Het doorbreken van het patroon, door een andere dag, tijdstip, route of vervoersmiddel te kiezen kan het risico tot een minimum worden terug gebracht.

 

Door het verharden van onze maatschappij, waar bedreigingen steeds meer de realiteit worden en steeds dichter bij komen kunnen wij uw partner zijn ter voorkoming van eventuele vervelende situaties.

Postadres:

Croesinckplein 99

2722 ED Zoetermeer

 

Mobiel:

+316509.29.531