Object beveiliging

M&W Holland Security inventariseert uw wensen en verwachtingen en brengt samen met u de risicofactoren, als gevolg van de locatie, omstandigheden en de omgeving van uw bedrijf in kaart.

Daarbij houden we rekening met uw bedrijfscultuur en de rol die beveiliging in uw organisatie inneemt. 

Samen stellen we een gedegen plan op waardoor de veiligheid van uw pand, uw goederen en uw werknemers gewaarborgd zijn en blijven.

Na deze risicoanalyse bespreken we de taken van de beveiligingsmedewerker, de bedrijfsregels en werkinstructies voor uw bedrijf.

M&W Holland Security staat voor continue kwaliteit in dienstverlening. Dit waarborgen we door een goede personeels-screening te hanteren, afgestemd op de wensen van de klant. Onze beveiligingsmedewerkers beschikken uiteraard  over de juiste beroepshouding, en vaardigheden en diploma’s, te weten: Algemeen Beveiligingsmedewerker of Beveiliger niveau 2 en BHV.

Persoonlijk contact en korte lijnen met de klant zijn voor onze organisatie een pre, het tijdig inspelen op een veranderde situatie en implementeren van wijzigingen hierop in de werkinstructie zorgt ervoor dat het continuïteitsproces van uw organisatie wordt gewaarborgd.

De werknemers van M&W Holland Security staan garant voor service en klantvriendelijkheid zonder de beveiligingstaken uit het oog te verliezen.

 

M&W Holland Security is uw ideale partner bij het bewaken van uw bedrijfspand of locatie. 

 

Postadres:

Croesinckplein 99

2722 ED Zoetermeer

 

Mobiel:

+316509.29.531