Nacht Beveiliging

Tijdens het afsluiten bent u kwetsbaar. De meeste overvallen op tankstations, winkels en bedrijven worden rond sluitingstijd gepleegd. Veel bedrijven willen daarom de kans op een overval van het bedrijf voorkomen.

Daarom biedt M&W Holland Security sluitbegeleiding aan. Onze surveillanten zullen dan rond sluitingstijd preventief bij uw object aanwezig zijn en kunnen bij ongeregeldheden meteen handelen.

Onze surveillant zal opvallend aanwezig zijn met de communicatiemiddelen in de aanslag. Bij onraad zal hij alarm slaan en de veiligheid van uw medewerker bewaken.

 

Onze surveillant zal zichtbaar aanwezig zijn bij uw bedrijf (winkels, tankstations) op het met u afgesproken tijdstip. Terwijl u en/of uw personeel de werkzaamheden afrond en afsluit, zullen wij de omgeving observeren op verdachte personen en/of voertuigen en de werkzaamheden uitvoeren wat met u is overeengekomen. Bij onraad zal onze surveillant direct alarm slaan via de meldkamer, waar hij direct mee in verbinding staat. De meldkamer alarmeert direct de hulpdiensten die nodig zijn. Tot die tijd zal onze surveillant de veiligheid van u en/of uw personeel handhaven.

 

Surveillance, ofwel preventieve controlerondes op vaste tijdstippen en variabele momenten verlagen de kans op inbraak in uw bedrijfspand of ontvreemding van uw goederen op het bedrijfsterrein.

Veel bedrijven zijn gevestigd op bedrijventerreinen en buiten werktijden liggen deze er verlaten bij. Hierdoor wordt uw bedrijfspand een interessant object voor criminelen.

Postadres:

Croesinckplein 99

2722 ED Zoetermeer

 

Mobiel:

+316509.29.531