Museum Beveiliging

Het beveiligen van musea en erfgoed beherende instellingen is een vak dat wij net als u uiterst serieus nemen. De inzet van mensen, middelen en procedures moeten voorkomen dat er schade ontstaat. 

Daarnaast moeten bezoekers zich prettig en een welkome gast voelen.

M&W Holland Security heeft de mensen in dienst die dit vak verstaan. Door een zeer strenge selectie procedure en het continu trainen van onze medewerkers kiezen wij onvoorwaardelijk voor kwaliteit en service. Dat wij daarnaast ook nog eens zeer concurrerende tarieven hanteren maakt ons tot een duurzame partner van formaat.

 

Medewerkers van M&W Holland Security  worden specifiek opgeleid om een proactieve beveiligingsmethodiek toe te passen. De proactieve beveiligingsmethodiek wordt ook wel ‘OGRI’ genoemd, wat staat voor Observatie, Gedrags-herkenning, Risicoanalyse en Interventie. Deze proactieve beveiligingsmethodiek onderkent incidenten en criminele activiteiten al in de voorbereidingsfase door middel van het herkennen van afwijkend gedrag. Door slimme en klantvriendelijke interventietechnieken wordt een mogelijke dreiging al in een vroeg stadium onderkent en mogelijk gestopt.

 

Postadres:

Croesinckplein 99

2722 ED Zoetermeer

 

Mobiel:

+316509.29.531