Mobiele surveillance

Indien uw alarm afgaat sturen wij snel een surveillant aan. Hij controleert het pand aan de buitenzijde op aanwezige inbraakschade. Wanneer de alarmopvolging door M&W Holland Security onderdeel is van uw beveiliging, dan is keyholding automatisch een logische keuze. Alarmopvolging en keyholding zijn namelijk direct met elkaar verbonden. Eenmaal binnen handelt de surveillant de melding af volgens het vooraf overeengekomen protocol. Bij bijzonderheden zorgt de surveillant direct voor de nodige vervolgacties. Deze kunnen bestaan uit het informeren van een contactpersoon, politie, brandweer of bijvoorbeeld het inschakelen van een glaszetter.

Van iedere alarmopvolging stellen wij een duidelijk rapport op van de bevindingen en handelingen. Tijdens de afhandeling van de melding zenden wij direct het volledige rapport per e-mail. Dagelijks controleren wij of de alarmopvolgingen aan de hand van diverse maatstaven, zoals responssnelheid en dienst-uitvoering voldoen om zo de kwaliteit te waarborgen. 

Optimale zekerheid, daar gaat het om. In de avond, nacht en in het weekend kunnen wij door professioneel toezicht door onze mobiele surveillance-dienst mogelijk onraad in een vroeg stadium signaleren en daar actie op ondernemen. De beveiligers van de mobiele surveillance-dienst zijn getraind en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van onder andere brand-/sluitronden, openingsronden en de afhandeling van echt elk type alarmmelding.

Van alle uitgevoerde werkzaamheden maakt de beveiliger in de app een digitaal rapport op zodat u direct

inzicht heeft wat de beveiliger voor u heeft uitgevoerd en met alle daarbij behorende bijzonderheden.

 


Postadres:

Croesinckplein 99

2722 ED Zoetermeer

 

Mobiel:

+316509.29.531