Evenementen beveiliging {Sfeermanagement}

 

Met M&W Holland Security is elk evenement een geslaagd feest. Bij elk evenement moet de grote stroom toeschouwers in goede banen geleid worden. De evenementenbeveiligers van  M&W Holland Security zijn duidelijk herkenbaar aanwezig en bewaren rustig en professioneel de orde. Buiten het terrein kunnen wij met gecertificeerde verkeersregelaars zorg dragen voor een goede doorstroming van het verkeer en parkeerregulering. Immers, klantvriendelijkheid en gastvrijheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door meerdere jaarlijkse trainingen zijn de medewerkers van M&W Holland Security beter opgewassen en voorbereid om met conflictsituaties om te gaan. Bij elk evenement zijn wij discreet doch duidelijk aanwezig. Of het nu een gaat om een groot of kleinschalig evenement onze medewerkers zullen hun meerwaarde bewijzen.

Bij beurzen, evenementen, tentoonstellingen, voetbalwedstrijden en dergelijke is er vaak een grote behoefte aan verhoogde veiligheid en bewaking. Ook daar bieden de diensten van M&W Holland Security  een oplossing. 

M&W Holland Security  is integer, dienstbaar, betrokken en flexibel en houdt zich aan de afspraken. Wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, als u een evenement organiseert, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid? U wilt dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terug kijken op uw evenement? Dat vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk nodig. Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen. waar we goed in zijn. Bij ieder evenement, op ieder moment.  

Postadres:

Croesinckplein 99

2722 ED Zoetermeer

 

Mobiel:

+316509.29.531